Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Wisseling van de wacht

Na het smelten van het sneeuwdek over Nederland, stond een nieuwe naam achter de functie regiocoördinator Noord- en West-Brabant. Onder de rivieren heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden en heeft Joop van Belle het stokje aan mij overgedragen. Deze gelegenheid zou ik dan ook willen aangrijpen om mij aan u voor te stellen als nieuwe regiocoördinator van Koninklijke BLN-Schuttevaer.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook