Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Bergen Ever Given Suezkanaal kan weken duren’

Suezkanaal

Het lostrekken van het schip de Ever Given dat dinsdag vastliep in het Suezkanaal kan dagen zo niet weken in beslag nemen, denkt evofenedex. (Geen abonnee en wilt u ook onze andere artikelen over de Ever lezen? Klik dan hier)

1 / 1
Er wordt druk gewerkt aan het loskrijgen van de Ever Given (Foto Suez Canal Authority)

Er wordt druk gewerkt aan het loskrijgen van de Ever Given (Foto Suez Canal Authority)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook