Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Port of Moerdijk ontvangt grootste containerschip ooit

MOERDIJK

Het Noorse containerschip Saga Fram meerde zondag aan in de Port of Moerdijk met een lading vanuit Azië. Dat is volgens de haven het grootste containerschip is dat daar ooit is aangemeerd. Dat er opeens zulke grote schepen aanmeren wordt volgens Moerdijk veroorzaakt door de druk op de containervaart wereldwijd.

1 / 1
De MV Saga Fram meert aan bij CCT Moerdijk. (Foto Port of Moerdijk)

De MV Saga Fram meert aan bij CCT Moerdijk. (Foto Port of Moerdijk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook