Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schepen geblokkeerd in Suezkanaal door containerschip Ever Given

SUEZKANAAL

Het Suezkanaal in Egypte is sinds 23 maart geblokkeerd door het containerschip Ever Given. Het 400 meter lange en 59 meter brede schip  kwam door een nog onbekende oorzaak scheef te liggen. Volgens rederij Evergreen speelde de wind een rol.

1 / 1
De Ever Given blokkeert het kanaal in beide richtingen. (Foto Instagram/fallenhearts17)

De Ever Given blokkeert het kanaal in beide richtingen. (Foto Instagram/fallenhearts17)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Ed Landsmeer

    Draai manoeuvre? Ja hoor.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook