Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis-dochter Smit Salvage gaat helpen met schip Suezkanaal

Papendrecht

Het Nederlandse Smit Salvage, een dochterbedrijf van baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis, gaat helpen bij het bergen van het vastgelopen containerschip Ever Given in het Suezkanaal. (Wilt u ook ons uitgebreide verhaal lezen, 800 woorden en bent u geen abonnee? Klik dan hier)

1 / 1
Graafmachine

Graafmachine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook