Boskalis-dochter Smit Salvage gaat helpen met schip Suezkanaal

Het Nederlandse Smit Salvage, een dochterbedrijf van baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis, gaat helpen bij het bergen van het vastgelopen containerschip Ever Given in het Suezkanaal. (Wilt u ook ons uitgebreide verhaal lezen, 800 woorden en bent u geen abonnee? Klik dan hier)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Boskalis-dochter Smit Salvage gaat helpen met schip Suezkanaal | Schuttevaer.nl

Boskalis-dochter Smit Salvage gaat helpen met schip Suezkanaal

Het Nederlandse Smit Salvage, een dochterbedrijf van baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis, gaat helpen bij het bergen van het vastgelopen containerschip Ever Given in het Suezkanaal. (Wilt u ook ons uitgebreide verhaal lezen, 800 woorden en bent u geen abonnee? Klik dan hier)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer