Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

SGP bezorgd over geringe aantal ligplaatsen binnenvaart in Zeeland

Vlissingen

Er zijn veel te weinig ligplaatsen voor binnenvaartschepen in Zeeland. Vooral de havens van Vlissingen en directe omgeving vormen een groot knelpunt. Bovendien worden de beschikbare plaatsen vaak bezet door zeezandzuigers. De Provinciale SGP wil weten wat Zeeland aan dit tekort gaat doen.

1 / 1
SGP bezorgd over geringe aantal ligplaatsen binnenvaart in Zeeland

SGP bezorgd over geringe aantal ligplaatsen binnenvaart in Zeeland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook