Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schip met 1800 runderen zwerft drie maanden over zee

CARTAGENA

De Spaanse regering heeft maandag opdracht gegeven tot het slachten van alle nog levende runderen op het veetransportschip Elbeik. Het onder de vlag van Togo varende schip kwam vorige week aan in de Spaanse havenstad Cartagena nadat het drie maanden over de Middellandse Zee had gezworven.

1 / 1
De jonge runderen aan boord van een van de twee cattle cariers (Bron Twitter)

De jonge runderen aan boord van een van de twee cattle cariers (Bron Twitter)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • deltavis

    Typisch een reactie van de Partij van de Dieren. Alsof het transport (de schepen) niet deugt. De Turken spelen graag een spelletje met alles wat een EU-geurtje heeft. Erdogan ligt graag dwars. Aanhangers van de PvdD zouden eens een kijkje moeten gaan nemen in Turkije.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook