Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Onderzoek groene ammoniak Singapore

SINGAPORE

Maersk en Keppel Offshore gaan in Singapore een haalbaarheidsstudie doen naar de mogelijkheden van ship-to-ship bunkering van ammoniak. In eerste instantie richt het onderzoek zich op groene ammoniak, dat CO2-vrij kan worden geproduceerd uit stikstof en waterstof.

1 / 1
Maersk en Keppel Offshore gaat in Singapore een haalbaarheidsstudie doen naar de mogelijkheden van ship-to-ship bunkering van ammoniak

Maersk en Keppel Offshore gaat in Singapore een haalbaarheidsstudie doen naar de mogelijkheden van ship-to-ship bunkering van ammoniak

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook