Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Luxe zeiljacht Grain de Sail ingezet als vrachtvaarder

St. Nazaire

Het Franse ‘vrachtzeiljacht’ Grain de Sail, genoemd naar het bedrijf achter het initiatief, is na een reis van drie maanden terug in St. Nazaire waar 33 ton cacaobonen uit de Dominicaanse republiek werden gelost.

1 / 1
Het Franse ‘vrachtzeiljacht’ Grain de Sail.

Het Franse ‘vrachtzeiljacht’ Grain de Sail.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • 9489534

    Er is geld mee te verdienen. Consumenten genoeg die kostprijs voor dit soort initiatieven en “groene” producten willen betalen. Gelukkig. Mooi voorbeeld is: https://fairtransport.eu/nl/tres-hombres/ Alleen je kunt er niet direct een dikke leasbak van de bank mee achter de stuurhut zetten, dat niet nee….

  • deschipperuitgrave

    Mooi initiatief, maar economisch niet haalbaar. Één container ruiminhoud, daar redt je het vandaag de dag niet meer mee.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook