Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepsbouwer Albert Hakvoort sr. overleden

MONNICKENDAM

MONNICKENDAM Scheepsbouwer Albert Hakvoort sr. is donderdag 11 maart op 80-jarige leeftijd overleden. De oud-directeur van Hakvoort Shipyard in Monnickendam was hij er vorig jaar nog bij toen het bedrijf het predicaat koninklijk ontving.

1 / 1
EVH 2111 albert hakvoort overleden

EVH 2111 albert hakvoort overleden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook