Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat Scheepvaartverkeer pleit voor data-gestuurd baggeren

Rotterdam

Rijkswaterstaat Scheepvaartverkeer onderzoekt of er op een meer data-gestuurde manier aan de vaarwegen gebaggerd kan worden. Dat zei directeur scheepvaartverkeer- en watermanagement Nancy Scheijven donderdag 11 maart tijdens het online Schuttevaer Laagwater Event 2021.
1 / 1
Nancy Scheijven van Rijkswaterstaat aan tafel bij het Laagwater event 2021

Nancy Scheijven van Rijkswaterstaat aan tafel bij het Laagwater event 2021

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook