Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Batavia Haven wil havengeld schrappen

LELYSTAD

Burgemeester en wethouders van Lelystad willen de chartervloot deze zomer tegemoetkomen met een verlaging van het havengeld. Het havenbestuur overweegt in dat geval tijdelijk helemaal van havengeld af te zien.

1 / 1
De Batavia Haven wil zelfs niks in rekening brengen (Foto: Bataviahaven.nu)

De Batavia Haven wil zelfs niks in rekening brengen (Foto: Bataviahaven.nu)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook