Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

WNF wil praten over natuurherstel grote rivieren

ROTTERDAM

‘Natuurherstel en scheepvaart moeten hand in hand gaan. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) wil om die reden samenwerken met de binnenvaart op weg naar toekomstbestendige rivieren.’ Dat zei Irma Melse, senior adviseur zoet water van de natuurorganisatie onlangs tijdens het Schuttevaer Laagwater-event 2021.

1 / 1
Irma Melse praat vanuit WNF over natuurherstel aan de grote rivieren. (Beeld uit video)

Irma Melse praat vanuit WNF over natuurherstel aan de grote rivieren. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook