Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stremming Stevinsluizen met maand verlengd

DEN OEVER

Rijkswaterstaat heeft meer tijd nodig om de Stevinsluis weer open te laten gaan. Pas vanaf 21 mei 2021 kunnen schepen weer door de sluis. De sluizen in de Afsluitdijk waren eigenlijk vanaf 26 oktober 2020 tot en met 27 april 2021 dicht voor werkzaamheden.

1 / 1
Schippers moeten omvaren via de Lorentzsluizen. (Foto MD van Leeuwen)

Schippers moeten omvaren via de Lorentzsluizen. (Foto MD van Leeuwen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook