Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC levert Mohab Mameesh op

ROTTERDAM

Royal IHC heeft de snijkopzuiger Mohab Mameesh overgedragen aan de Egyptische Suezkanaal Autoriteit (SCA). Dat gebeurde op 18 maart, na de succesvolle voltooiing van baggerproeven voor de Nederlandse kust en het Haringvliet.

1 / 1
De Mohab Mameesh bij Haringvliet. (Foto Peter de Klerk/Royal IHC)

De Mohab Mameesh bij Haringvliet. (Foto Peter de Klerk/Royal IHC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook