Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Herverdeling rondvaartvergunningen is uitgedraaid op een slachtpartij’

AMSTERDAM

Er zijn zware klappen gevallen bij vooral de kleine reders, zegt voorzitter Tommy van Riet van de Verenigde Rederijen Amsterdam (VRA) over de loting op 16 maart van 155 Amsterdamse rondvaartvergunningen. Zo werd duidelijk wie in 2024 nog een vergunning op zijn rondvaartboot heeft om met passagiers door Amsterdam te mogen varen.

1 / 1
Tommy van Riet op zijn salonboot Stern. (Foto Heere Heeresma jr.)

Tommy van Riet op zijn salonboot Stern. (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook