Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Altijd het laatste visserijnieuws in uw mailbox?

Rotterdam

Wat betekent de brexit voor de vissers? Vissers boos over camera’s op schepen. Schuttevaer brengt dagelijks het belangrijkste visserij-nieuws. Vanaf deze week verstuurt de redactie ook twee keer per maand een visserij-nieuwsbrief. Als u zich abonneert op deze nieuwsbrief, krijgt van ons een special Visserij in uw mailbox.

1 / 1

Via de volgende link kunt u een PDF ontvangen met daarin een samenvatting van het belangrijkste nieuws uit de vissector van de laatste weken. En dat compleet gratis.

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook