Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Robert Kasteel stopt als directeur CBRB

ZWIJNDRECHT

Robert Kasteel is vanaf 1 april van dit jaar geen directeur meer van het Centraal Bureau voor Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Hij legt zijn taken neer.

1 / 1
Robert Kasteel is per 1 april niet meer werkzaam als directeur van het CBRB. (Foto CBRB)

Robert Kasteel is per 1 april niet meer werkzaam als directeur van het CBRB. (Foto CBRB)

Kasteel, die al sinds 2013 werkzaam is als directeur van de organisatie, gaat met pensioen. Hij blijft wel aangesteld als adviseur bij het CBRB. Hij gaat zich bezig houden met de voorgenomen fusie met Koninklijke BLN-Schuttevaer en het milieudossier, inclusief Green Deal.

Het algemeen bestuur van het CBRB begrijpt de keuze van Robert Kasteel om zijn functie neer te leggen, maar is ook zeer verheugd dat de kennis en kunde op de twee belangrijke dossiers worden gewaarborgd door Kasteel’s aanblijven als adviseur.

Voordat Kasteel werkzaam was bij het CBRB, werkte hij als directeur van de rederij Vopak/Interstream Barging. Toen al was hij actief als bestuurslid van het bureau.

Het CBRB-bestuur heeft besloten, met de voorgenomen fusie met Koninklijk BLN-Schuttevaer, nog geen nieuwe directeur aan te stellen. De directiewerkzaamheden worden verdeeld tussen de huidige voorzitter Paul Goris, adjunct-directeur Lijdia Pater en enkele medewerkers. (Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook