Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen plek voor standbeeld Hanneken van Dordt: kunstwerk verstoort radarbeeld schepen

DORDRECHT

De veiligheid van de scheepvaart staat niet toe dat er een groot standbeeld komt op de kop van de Stadswerven in Dordrecht. Dat stelt het college van burgemeester en wethouders. Het standbeeld is een burgerinitiatief ter gelegenheid van 800-jarig bestaan van de stad.

1 / 1
Schermafbeelding 2021-03-17 om 15.47.36

Schermafbeelding 2021-03-17 om 15.47.36

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook