Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[OPINIE] Opjagen kapiteins slechte zaak

Nautisch-adviseur Ruud Behrend stelde in de Schuttevaer van 26 februari terecht dat Oost-Europese kapiteins worden opgejaagd om met hun schepen koste wat kost in vastgestelde schema te blijven varen. (Geen abonnee, toch lezen? Klik hier)

1 / 1
De kapitein van het containerschip MSC Zoe wordt niet vervolgd. (Foto EPA)

De kapitein van het containerschip MSC Zoe wordt niet vervolgd. (Foto EPA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    klopt maar de hele int scheepvaart is tot op het bot ziek, al jaren.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook