Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf Amsterdam gaat grootschalig inzetten op groene waterstof

AMSTERDAM

Havenbedrijf Amsterdam en tankopslagbedrijf Evos willen 1 miljoen ton groene waterstof per jaar gaan importeren. Met de groeiende vraag naar waterstof als alternatief voor fossiele brandstoffen is het nodig om op grote schaal waterstof te gaan importeren, aldus de haven De komende zes maanden doen de partijen onderzoek naar de haalbaarheid van dit plan.

1 / 1
De haven van Amsterdam wil een hub worden voor grootschalige waterstofimport. (Foto Port of Amsterdam)

De haven van Amsterdam wil een hub worden voor grootschalige waterstofimport. (Foto Port of Amsterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook