Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer ladingdiefstallen als gevolg van corona

LONDEN

Vertraging als gevolg van de Conoracrisis in de afhandeling van schepen en de afvoer van aan land opgeslagen goederen, heeft wereldwijd geleid tot meer ladingdiefstallen. Dat meldt verzekeraar TT Club in haar jaarverslag.

1 / 1
Meer ladingdiefstallen door de Coronacrisis. (Foto Wikipedia(

Meer ladingdiefstallen door de Coronacrisis. (Foto Wikipedia(

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook