Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf Rotterdam gunt KWS opdracht voor onderhoud Reeweg

ROTTERDAM

KWS Infra gaat deze zomer de Reeweg en het Reewegviaduct bij Rotterdam, Heijplaat onder handen nemen. De toegangsweg tot de Waal- en Eemhaven wordt van eind juni tot eind augustus 2021 onderhouden. Dat gebeurt in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam.

1 / 1
De Reeweg, zoals gezien op Google Earth. (Beeld Havenbedrijf Rotterdam)

De Reeweg, zoals gezien op Google Earth. (Beeld Havenbedrijf Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook