Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Corona kost Rotterdam ruim 30 miljoen ton lading

ROTTERDAM

De goederenoverslag in zeehaven Rotterdam is vorig jaar met 6,9% gedaald van 469,4 tot 436,8 miljoen ton. De containeroverslag daalde met 3,2% tot 14,3 miljoen teu. Havenbedrijf Rotterdam noemt het onwaarschijnlijk dat de volumes dit jaar volledig zullen herstellen.
1 / 1
De goederenoverslag in zeehaven Rotterdam is vorig jaar met 6,9% gedaald van 469,4 tot 436,8 miljoen ton. (Foto Port of Rotterdam)

De goederenoverslag in zeehaven Rotterdam is vorig jaar met 6,9% gedaald van 469,4 tot 436,8 miljoen ton. (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook