Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kamerleden manen minister tot spoed met anti-piraterijwet 

DEN HAAG

VVD en CDA willen van demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid nu wel eens weten hoe het staat met de invoering van de Wet ter Bescherming Koopvaardij. De Raad van State bracht in januari advies uit en de Kamerleden vragen de minister het benodigde reparatiewetsvoorstel nog deze maand in te dienen bij de Kamer. Ze spreken van ‘een zeer traag en teleurstellend verlopend proces’.

1 / 1
EVH 2110 wet bescherming koopvaardij

EVH 2110 wet bescherming koopvaardij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook