Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Politie opgeroepen voor reanimatie op binnenvaartschip

Nijmegen

De hulpdiensten werden opgeroepen voor een mogelijke reanimatie op een binnenvaartschip in Nijmegen. Bij aankomst huilde de baby en bleek dit gelukkig niet meer nodig. De baby maakt het inmiddels goed.

1 / 1
Met baby Hugo gaat alles inmiddels goed (Foto: Instagram / @pol_nijmegen)

Met baby Hugo gaat alles inmiddels goed (Foto: Instagram / @pol_nijmegen)

De Nijmeegse politie kreeg op zondagochtend een melding van een mogelijke reanimatie. Het ging om de reanimatie van pasgeboren baby Hugo. De baby was enkele momenten daarvoor ter wereld gekomen op een schip in Nijmegen.

Voor de politie was het lastig om het schip te vinden. ‘Een schip heeft immers geen vaste straatnaam en huisnummer’ laat de politie op Instagram weten. Bij een reanimatie telt elke seconde en daarom was de politie blij dat zij op straat opgevangen werden en naar het juiste schip werden geleid.

De behulpzame man bleek de vader van het kindje. Volgens de politie straalde hij een enorme rust uit. Bij aankomst op het schip was de baby aan het huilen en bleek dat reanimatie niet nodig was.

Enkele dagen later kwam de politie langs om te kijken bij de baby. Op Instagram plaatste de politie de foto van de gezonde baby naast een knuffelbeer van de politie.

Lees ook:

[UPDATE]: Reanimatie na aanvaring vrachtschip en sloep in Valkenburg

Motorjacht Douwe Bob in aanvaring met schip op de Waddenzee (Jelmer Bastiaans)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook