Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Studio Schuttevaer: terugkijken op het succesvolle Laagwater Event 2021

ROTTERDAM

In de Studio Schuttevaer-aflevering van 12 maart spraken we met hoofdredacteur en dagvoorzitter René Quist over het Laagwater Event 2021. De rode draad: meer samenwerking in de binnenvaart en meer digitalisering.

1 / 1

Quist sprak over een lange en bevredigende dag. Sprekers vanuit de gehele maritieme sector kwamen samen om hun visie te delen over de toekomst van de vaarwegen. Over onderhoud, natuurbeheer en de spotmarkt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Robin van den Bovenkamp)

Reacties (2)
  • g.vlies

    Lees het stuk over “oud schipper” Ger Veuger in de Schuttevaer door Heere Heeresma en je weet genoeg.

  • piet.vanden.heuvelhetnet.nl

    Het schijnt als je veel over dit probleem praat dat er gedacht word dat we dit probleem op kunnen lossen. Maar het probleem ligt boven aan de berg, er is te weinig grondstof dat water heet, stop met je studies en zie hoever we nog kunnen komen. begin met de rivier smaller te maken. Verdiepen helpt volgens mij niet, want dan kom je meer problemen tegen als je op kunt lossen. Onder andere haveninvaarten.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook