Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Wordt laagwater het nieuwe normaal?

Rotterdam

Wordt laagwater het nieuwe normaal? Die vraag stond centraal tijdens het laagwater-event dat Schuttevaer donderdag 11 maart hield. Tal van sprekers als Pim van Baaren (Nieuwpoort Zand en Grind) Rolien van der Mark (Deltares) en Nancy Scheijven (Rijkswaterstaat) en Wouter van der Geest (Panteia) kwamen hun visie geven op de laagwaterproblematiek. Vanavond praten hoofdredacteur René Quist en zijn voorganger Dirk van der Meulen na over het evenement op Clubhouse.

1 / 1
Laagwater event

Laagwater event

Clubhouse? Waarschijnlijk zegt deze term u nog weinig. Maar deze app is hard op weg het nieuwe Instagram, Twitter of Facebook te worden. Momenteel wordt er geen app zo vaak gedownload als deze. Clubhouse is een pure audio-app. Misschien nog het best te vergelijken met een marifoon-kanaal, met dien verstande dat er wel meerdere mensen tegelijk kunnen spreken.

Iedereen is welkom! Vanaf 19.30 uur. Meedoen? Dan wel even de app downloaden. (LET OP: dit werkt alleen op iPhones.)

https://www.joinclubhouse.com/event/xnkwZyX4

Nog geen invite? Mail naar rene.quist@schuttevaer.nl (Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook