Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Guardschip Esvagt Preserver 30 jaar zonder verzuim

ESBJERG

Zonder veel ophef is vorige week aan boord van het offshore support en guard-schip Esvagt Preserver een jubileum gevierd. Het schip van Esvagt uit Esbjerg heeft 30 jaar lang voor Maersk Oil/Total op de Noordzee rondgevaren, zonder een dag verzuim vanwege een ernstig ongeval.

1 / 1
De Esvagt Preserver, 30 jaar in actie op de Noordzee zonder een dag verzuim vanwege een ongeval. (Foto Esvagt)

De Esvagt Preserver, 30 jaar in actie op de Noordzee zonder een dag verzuim vanwege een ongeval. (Foto Esvagt)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook