Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Prijsniveau verder omhoog

ROTTERDAM

De export van granen uit de Verenigde Staten vanaf de Atlantische havens is vooral gunstig voor de handysizers en supramaxen. De vraag naar tonnage is met bijna 5% gegroeid, terwijl de groei van de vlootcapaciteit minder is dan 2%. Voor ladingen naar China en andere Aziatische bestemmingen stijgen de vrachten eveneens.

1 / 1
De Lemos Group keert terug naar de droge-ladingmarkt met de aankoop van de capesizer Cologny (180.600 dwt, 2011).

De Lemos Group keert terug naar de droge-ladingmarkt met de aankoop van de capesizer Cologny (180.600 dwt, 2011).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook