Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwbouwproject van 21 miljoen euro voor Bijlsma Shipyard

Lemmer

Bijlsma Shipyard in Lemmer gaat twee schepen bouwen voor de Groningse Longship Group BV en de Werkendamse VMS Shipping Group. De opdracht heeft een waarde van 21 miljoen euro. De scheepswerf, een dochteronderneming van Veka Shipbuilding Group, bouwt twee Bijlsma Traders 6000 van 6000 dwt.

1 / 1
Een Bijlsma Trader wordt vervoerd door VMS Shipping Group. (Foto VEKA Group)

Een Bijlsma Trader wordt vervoerd door VMS Shipping Group. (Foto VEKA Group)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook