Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Blusboten uit Tiel en Dordrecht naar grote brand in Den Bosch

DEN BOSCH

De BCTN-terminal in Den Bosch is getroffen door een grote brand bij schrootverwerkingsbedrijf AVI in Den Bosch. Op het terrein van het bedrijf naast de BCTN-terminal ontstond dinsdagmorgen vroeg een brand die moeilijk te blussen bleek. Sinds woensdagochtend is de brand onder controle, maar de scheepvaart aan de westkant van ‘s-Hertogenbosch is nog gestremd.

1 / 1
Blusboot Batouwe uit Tiel blust brand in Den Bosch (Foto Bart Oosterveld)

Blusboot Batouwe uit Tiel blust brand in Den Bosch (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook