Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

VIV brengt activiteiten onder bij Bovag

ROTTERDAM

De Vereniging voor Importeurs van Verbrandingsmotoren (VIV) heeft besloten de vereniging op te heffen en de activiteiten voort te zetten onder de vlag van Bovag. Daarmee vallen de VIV-leden vanaf nu onder de Bovag-afdeling Energiesystemen en Revisie.

1 / 1
VIV-voorman Michel Voorwinde gaat nu door als branchemanager bij Bovag.

VIV-voorman Michel Voorwinde gaat nu door als branchemanager bij Bovag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook