Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bremerhaven verliest lading aan Rotterdam en Antwerpen

BREMERHAVEN

Ook Bremerhaven ondervond vorig jaar de gevolgen van de Coronacrisis, maar verloor tevens lading aan Rotterdam, Antwerpen en enkele Engelse havens. Die hebben hun capaciteit zo uitgebreid dat ze voor diverse klanten aantrekkelijker werden dan de Duitse haven aan de Weser.

1 / 1
De Bremerhaven heeft capaciteit verloren aan de havens van Antwerpen en Rotterdam. (Foto Wikipedia)

De Bremerhaven heeft capaciteit verloren aan de havens van Antwerpen en Rotterdam. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook