Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werknemers Rotterdam Short Sea Terminals voeren actie na straffen

ROTTERDAM

Werknemers van Rotterdam Short Sea Terminals (RST) demonstreren maandagmiddag 8 maart voor het hoofdkantoor in de Eemhaven. Het personeel is verontwaardigd dat negen medewerkers straffen kregen opgelegd vanwege het veroorzaken van schade.

1 / 1
Acties bij Rotterdam Short Sea Terminals. (Foto YouTube)

Acties bij Rotterdam Short Sea Terminals. (Foto YouTube)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook