Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brug van 25 miljoen symbool voor opwaardering Albertkanaal

BERINGEN

Vlaanderen wil het Albertkanaal als potentiële transportader verder uitbuiten en werkt daarom aan een verhoging van de doorvaarthoogte naar 9,10. Daarvoor moeten in totaal 62 bruggen verhoogd worden. Dit weekend werd de langste loopbrug, een gevaarte van 175 meter met een kostenplaatje van 25 miljoen euro, naar haar plaats gevaren ter hoogte van Beringen.

1 / 1
Boogbrug Beringen - Albertkanaal (bron Vlaamse Waterweg)

Boogbrug Beringen - Albertkanaal (bron Vlaamse Waterweg)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook