Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Annet Koster: ‘Problematiek in zeevaart steeds lastiger’

ROTTERDAM

Havenvrouw van het Jaar Annet Koster van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR), heeft kritiek op de nieuwe Loodswet en is blij met de mogelijke oprichting van een Nederlandse maritieme autoriteit. We spraken haar over de speerpunten van beleid, waarin de coronapandemie nog steeds de boventoon voert. ‘De problematiek wordt alleen maar ingewikkelder.’

1 / 1
Annet Koster blikt terug op het jaar 2020. (Foto KVNR)

Annet Koster blikt terug op het jaar 2020. (Foto KVNR)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook