Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Weer geen vooruitzicht op opening Duitse passagiersvaart’

DUISBURG

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) is teleurgesteld over de nieuwe coronamaatregelen van de Duitse overheid. Opnieuw kreeg de passagiersvaart geen enkel vooruitzicht op heropening. En dat ondanks herhaalde oproepen van de BDB aan de Bondskanselarij, de verantwoordelijke Bondsministeries en de regeringsleiders van de Bondsstaten om perspectief te geven aan de sector.

1 / 1
Nog steeds geen perspectief voor Duitse passagiersvaart. (Foto BDB)

Nog steeds geen perspectief voor Duitse passagiersvaart. (Foto BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • daisy

    Blijf maar lekker geloven dat het om een virusje gaat. WELTERUSTEN

    G.M. Noldes

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook