Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

TX-68 laat pulstuigen definitief achter in Scheveningen

SCHEVENINGEN

De pulskotter TX-68 Vertrouwen keert terug in de visserij met Sumwing en wekkerkettingen. Juni is de laatste maand waarin een groep kotters de pulsvisserij mag uitoefenen. Om de laatste ontheffingen optimaal te benutten, hebben de pulsvissers de visweken onderling verdeeld. Zodoende maakte de TX-68 in week 8 haar laatste pulsreis.

1 / 1
De bemanning van links naar rechts Dennis Boom, Robin Bakker, schipper Pieter Peereboom, Henk Regtop en monteur Gerard Slotemaker. (Foto W.M. den Heijer)

De bemanning van links naar rechts Dennis Boom, Robin Bakker, schipper Pieter Peereboom, Henk Regtop en monteur Gerard Slotemaker. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook