Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scania België stapt over op binnenvaartvervoer

OUDSBERGEN

Scania Parts Logistics in het Belgische Oudsbergen, de divisie van de Zweedse truckbouwer die zich bezighoudt met de distributie van onderdelen, schakelt over op binnenvaart voor het vervoer van containers. Op jaarbasis verwacht het concern hier zo’n 800 containers van de weg te halen.

1 / 1
Scania Parts Logistics schakelt over op binnenvaart voor het vervoer van containers. (Foto Gilles Dumoulin)

Scania Parts Logistics schakelt over op binnenvaart voor het vervoer van containers. (Foto Gilles Dumoulin)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook