Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Provincies betalen onderzoek toekomstbestendig maken Bruine Vloot

HARLINGEN

Er moet een onderzoek komen naar de haalbaarheid van een investeringsfonds voor de Bruine Vloot. Dat vinden de provincies Flevoland, Friesland en Overijssel, die ook de kosten op zich willen nemen. Dat werd bekend tijdens het symposium over de toekomst van de Bruine Vloot in Enkhuizen.

1 / 1
De provincies betalen voor een onderzoek naar de toekomstbestendigheid van de Bruine Vloot.

De provincies betalen voor een onderzoek naar de toekomstbestendigheid van de Bruine Vloot.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook