Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart moet weer lang wachten op Antwerpse terminals

De wachttijden in de Antwerpse terminals blijven oplopen. Sommige terminals lopen al sinds december op de toppen van hun tenen en binnenvaartschepen moeten soms tot anderhalve dag wachten. Opstoppingen op de terminal van DP World waren voor Evergreen en Maersk al aanleiding schepen te laten uitwijken naar Zeebrugge.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook