Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Bruine vloot moet op lijst van UNESCO’

Nederland moet de bruine vloot aanwijzen als werelderfgoed. Meerdere bezorgde provincies doen die oproep aan politiek Den Haag, meldt De Telegraaf. De maritieme trots dreigt kopje onder te gaan door de coronacrisis en het gebrek aan investeringsruimte om te voldoen aan allerlei groene eisen.

1 / 1
Nederland moet de bruine vloot aanwijzen als werelderfgoed. Foto: BBZ

Nederland moet de bruine vloot aanwijzen als werelderfgoed. Foto: BBZ

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook