Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bruggen over het IJ stap dichterbij

AMSTERDAM

De komst van twee nieuwe bruggen over het IJ in Amsterdam is weer een stap dichterbij gekomen. De gemeente Amsterdam heeft het eindadvies hierover van de commissie D’Hooghe overgenomen. De commissie werd aangesteld door het stadsbestuur, nadat de nautische sector bezwaar maakte tegen de eerste bouwplannen.

1 / 1
41844-190116-ijart-2

41844-190116-ijart-2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook