Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kongsberg Maritime bouwt nieuw transportschip voor levende vis

KONGSBERG

Kongsberg Maritime (KM) heeft een contract van 70 miljoen Noorse kronen (6,8 miljoen euro) getekend met de Noorse scheepswerf Myklebust Verft voor het ontwerpen en uitrusten van een Live Fish Carrier (LFC), waarmee levende vis wordt vervoerd voor het bedrijf Sølvtrans.

1 / 1
Dit is hoe de live fish carrier van Kongsberg er uit moet komen te zien. (Beeld Kongsberg Maritime)

Dit is hoe de live fish carrier van Kongsberg er uit moet komen te zien. (Beeld Kongsberg Maritime)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Janna

    Stuwraketten..
    😂

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook