Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hoe kies je het juiste reddingsvest?

ROTTERDAM

Kwaliteit, draagcomfort en het keervermogen, het zijn allemaal punten waarop je moet letten als je een reddingsvest aanschaft. En een reddingsvest moet passen bij het werk wat je doet, maar ook bij de kleding die je draagt. Zo kan een reddingsvest je leven redden als je te water raakt. Het vest blaast zich dan automatisch op en draait je, wanneer je het juiste reddingsvest hebt, in een rugwaartse positie. Zodat blijven, ook in bewusteloze toestand, de ademhalingswegen vrij om te ademen. Maar welke moet je dan kiezen?

1 / 1
De Secumar 275N HIGH-END is een reddingsvest met een zogenoemd 3-D drijflichaam, goedgekeurd conform DIN EN ISO 12402-2. Dit vest is geschikt voor gebruik bij zwaarweer kleding of een overlevingspak en is voorzien van noodverlichting en de mogelijkheid tot integratie van een noodzender. (Foto Secumar)

De Secumar 275N HIGH-END is een reddingsvest met een zogenoemd 3-D drijflichaam, goedgekeurd conform DIN EN ISO 12402-2. Dit vest is geschikt voor gebruik bij zwaarweer kleding of een overlevingspak en is voorzien van noodverlichting en de mogelijkheid tot integratie van een noodzender. (Foto Secumar)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Erik van Huizen)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook