Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Forse investering in kranenpark ZHD Stevedores

DORDRECHT

Het Dordtse ZHD Stevedores (ZHD) gaat zijn reeds bestaande kranenpark uitbreiden met een forse investering. De overslagcapaciteit wordt versterkt met twee nieuwe serie 6 KoneCranes Gottwald-kranen type HMK 6407B.

1 / 1
Deze 8 Gottwald type HPK 8200B werd op 1 maart 2021 vanuit Amsterdam over zee naar Dordrecht gesleept.

Deze 8 Gottwald type HPK 8200B werd op 1 maart 2021 vanuit Amsterdam over zee naar Dordrecht gesleept.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook