Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Explosie op MV Helios Ray in de Golf van Oman

Golf van Oman

In de Golf van Oman heeft een explosie plaatsgevonden op de MV Helios Ray, een Israëlisch vrachtschip. De explosie vond plaats op 25 februari en beschadigde het schip boven de waterlinie. Door de opgelopen schade gaat het schip, op eigen kracht, terug naar Dubai. De bemanning is ongedeerd gebleven.

1 / 1
MV Helios Ray © Uwe Benn / MarineTraffic.com

MV Helios Ray © Uwe Benn / MarineTraffic.com

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook