Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat test twee methodes vervangen damwanden Twentekanaal

ALMELO

De komende maanden wordt het Twentekanaal verruimd. Voordat de aannemer deze zomer begint met het vervangen van de damwanden en het baggeren, onderzoekt Rijkswaterstaat twee methodes voor het vervangen van damwanden.

1 / 1
Een damwand aan het Twentekanaal. (Foto Rijkswaterstaat)

Een damwand aan het Twentekanaal. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Hoop wel dat men aan de dieren denkt die in het Kanaal vallen, dat men een deel van de damwand zo laag maakt dat de dieren eruit kunnen, bijv. 500 mtr. boven de waterlijn en 25 mtr. onder de waterlijn dat de beesten daar eruit kunnen klimmen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook