Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Interrijn RoRo: voor alles met wielen is het beste transport over water

ZWIJNDRECHT

Een autoschip van Interrijn RoRo brengt in een dag tussen 450 en 540 auto’s van Keulen naar Vlissingen. Dat scheelt tenminste 45 vrachtwagens op de weg en dus files en uitstoot. ‘Een grote milieuwinst en de slimste manier van vervoer. En dat met maar twee motoren’, vertelt Ellen Straver, directeur bij de RoRo-afdeling van logistiek dienstverlener Interrijn in Zwijndrecht.

1 / 3
De Forenso bunkert bij Reinplus Fiwado. (Foto Robin van den Bovenkamp)

De Forenso bunkert bij Reinplus Fiwado. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook